Nieuws

–  PERSBERICHT  –

Amersfoort, januari 2021

Open.nl Software Group stelt een nieuwe CEO aan

Open.nl Software Group stelt 1 januari 2021 Diederick Splinter (43) aan als nieuwe CEO. Splinter zal toetreden tot het directieteam in de functie van Chief Executive Officer (CEO). Hij vertegenwoordigt als Group CEO alle drie de softwarebedrijven: OPEN.satisfaction, NLX Software en Socialex.

Diederick Splinter was de afgelopen 9 jaar werkzaam als directeur van de vestiging Digital Information Services van Incentro waar hij eindverantwoordelijk was voor de verkoop, levering en support van Enterprise applicaties op basis van Outsystems, Alfresco en Data&Analytics. Daarvoor werkte hij bij Inter Access in een Management- en salesfunctie voor oplossingen in de publieke sector.

Peter Molendijk (COO): “Diederick heeft met zijn achtergrond de juiste kwaliteiten om onze bedrijven te leiden. Hij heeft jarenlange ervaring op het gebied van commercie en IT- dienstverlening in combinatie met de markten waarin wij opereren. Samen met al onze medewerkers zal hij de volgende fase van groei gaan realiseren zowel binnen Nederland als daarbuiten.”

Naast de verdere groei van de softwarebedrijven is de ambitie van NLX Software om haar software oplossingen ook te gaan leveren in het buitenland. Splinter: “dit is een unieke kans om ook in internationale organisaties de wereld van Proces, Content en Archief met software oplossingen te verbinden”. Het productportfolio van NLX is klaar voor een internationale uitrol.

Onder zijn persoonlijke motto “alles wat je aandacht geeft groeit” zien we uit naar het verder laten groeien van onze softwarebedrijven.

–  EINDE PERSBERICHT  –