Title Image

Wat is Open.nl | Een groep van bedrijven

Open.nl is een groep van bedrijven die ieder een eigen markt bedient met standaard software oplossingen, specifiek voor een eigen doelgroep. OPEN.satisfaction richt zich met name op de lokale overheidsmarkt. NLX Software bedient grotere nationale en internationale organisaties en Socialex is ons jongste familielid en focust zich op de 1600 overheidsorganisaties die hun communicatie via sociale media zoals Twitter volgens de Archiefwet moeten opslaan. Door middel van een sentimentanalyse voegt Socialex vervolgens nog extra waarde aan deze data toe.

opensatisfaction_rond_wit

OPEN.satisfaction: Plaats-, tijd- en device onafhankelijk toegang tot de juiste informatie. Met gestandaardiseerde Enterprise Content Management producten worden overheidsorganisaties ondersteund in het realiseren van duurzame toegankelijkheid in de keten van domein specifieke applicaties. Dienstverlening vindt plaats van project management, ontwerp, implementatie en beheer tot en met hosting.

socialex_rond_wit

Socialex: Socialex collectioneert, archiveert en preserveert. Het innovatieve platform helpt overheden om inzicht te krijgen in het actuele sentiment rondom specifieke onderwerpen op basis van uitingen op social media  en deze te presenteren in overzichtelijke rapportages. Daarbij zorgt Socialex voor het archiveren van Twitter-conversaties op basis van collectioneren en verantwoording. Conversaties worden verzameld en in een geordende en toegankelijke staat opgeslagen. Een kant en klaar ‘Software as a Service’- product dat ook kan aansluiten op uw eigen digitale archief en zaaksysteem.

nlx_rond_wit

NLX Software: NLX verbindt de wereld van Proces, Content en Archief met solide gebruikersvriendelijke Enterprise Content Management producten. NLX heeft daarbij focus op grote nationale en internationale organisaties. Van project management, business analyse, ontwerp, realisatie & implementatie tot en met beheer en support. NLX levert standaard DMS/Archief producten voor informatiegestuurd werken zoals ondermeer een Samenwerkingsomgeving, edit en view oplossingen en standaard koppelingen met bijvoorbeeld MS Teams, SharePoint en Pega Systems.